Leerbedrijven

Informatie voor leerbedrijven

Omdat het begeleiden van een leerling binnen het bedrijf zeker kosten met zich meebrengt attenderen wij u op bestaande subsidieregeling praktijkleren.
Via onderstaande link kunt u zien of u in aanmerking komt voor deze subsidie, hoe u hem aanvraagt en welke voorwaarden aan u gesteld worden nadat u de subsidie hebt ontvangen. (NB: De verstrekte informatie is onder voorbehoud van door de overheid doorgevoerde wjzigingen na uitgave van dit document.)

Ps: Praktijkvervangende scholing kan worden ingekocht indien het niet lukt om de onderdelen glas, spuiten en of behangen binnen het bedrijf aan te leren omdat het niet voorkomt of anderszins.
Dit kan onder andere bij Schildervakopleiding.nl Rotterdam. Hiervoor kan contact worden opgenomen met (Dir.) René Janzon: ✉ r.janzon@schildersvakopleiding.nl

Wij vinden het belangrijk deze informatie met u als participant in het opleiden van schilderstudenten te delen en hopen u met deze informatie een goede dienst te bewijzen. U leest het in onderstaand document. Met de pijlen links en rechts kunt u door het document bladeren. In het balkje onderaan heeft u de mogelijkheid het document te downloaden, klik hiervoor op de 3 puntjes voor meer opties.